Schüco AWS 75.SI

Schüco AWS 75.SI

Vrhunac u proizvodnji aluminijskih prozorskih sustava.

Čuvanje energije

Čuvanje energija i stvaranje energije postala je, uz neraskidivu vezu sa temama o sigurnosti, automatici i dizajnu, osnovna misao vodilja u području arhitekture. Schüco AWS 75.SI prozorski sustav sve te razvojne smjernice i objedinjuje. Zahvaljujući poboljšanoj toplinskoj izolaciji (koeficijent okvira Uf=1,3 W/m2K), samo 117 mm visokom licu profila i velikom izboru izvedbi sustav Schüco AWS 75.SI već sada nadmašuje buduće standarde u toplinskoj izolaciji, kao i arhitektonske zahtjeve za svjetlosti i dizajnerskom slobodom. Sve to u samo 75 mm debljine.

Sigurnost i elegancija

Kao i u svim Schüco prozorskim sustavima, skriveni okovi Schüco AvanTec i Schüco Tiptronic u kombinaciji sa Schüco AWS 75.SI sustavom postavljaju visoke standarde u dizajnu i lakoći korištenja. Sa razinom protuprovalnosti do WK 3 zagorčati će život neželjenim posjetiteljima, a Vašoj obitelji i Vama osigurati miran i bezbrižan san. U ovom sustavu Schüco Tiptronic okov daje najviše u smislu uštede energije i automatizma.

Izolacija

Ugradbena dubina okvira od samo 75 mm osim velikog izbora dizajna profila nudi i druge mogućnosti izgleda.

Sa ugrađenim kvalitetnim niskoenergetskim staklom koeficijenta Ug=1,1, višekomornim brtvama i spužvom Schüco AWS 75.SI zadovoljava buduće norme toplinske izolacije (Uw=1,3 W/m2K), dok je sa višeslojnim ostakljenjima taj koeficijent Uw<1,0 W/m2K.

Sustav Schüco AWS 75.SI je kompatibilan sa ADS sustavom ulaznih vrata i ADS sustavom kliznih stijena.

Fotoprilog

  • Salamander
  • FEAL
  • Hormann
  • ISOscreen
  • G-U BKS
  • Schuco