Pretovarna tehnika

Pretovarni mostovi s platformom ili produžetkom

Pretovarni mostovi - Za savršeno izjednačavanje visine

Hörmann mostovi za pretovar promišljeno su rješenje, kako bi se precizno izjednačile razlike između razine teretnih vozila i pretovarne rampe. Tako se pretovar može izvršiti u nekoliko horizontalnih pomaka u teretno vozilo ili iz njega.

Jaka čelična konstrukcija s nesavitljivom platformom sama izjednačava neravnine prilikom pretovara.

Pouzdana hidraulika s dva podizna cilindra i jednim cilindrom za plohu dorasla je svim situacijama, lako se njome upravlja a prije svega je sigurna jer ovi su pretovarni mostovi opremljeni automatskim non-stop ventilima u podiznim cilindrima. U trenutku osiguravaju pretovarni most. To je važno u situacijama kad primjerice teretno vozilo krene, a platforma je još uvijek pod teretom.

Hörmann za svaku situaciju pretovara nudi pravo rješenje za efikasan istovar i utovar. Neka Vas oko toga iscrpno uputi Hörmann stručnjak za tehniku pretovara.

Ostale informacije potražite u priloženom katalogu.

Brtve za vrata

Brtve za vrata - Potpuna zaštita

Hörmann brtve za vrata štite robu prilikom pretovara od vremenskih utjecaja, smanjuju troškove energije, sprječavaju nastanak propuha a time i izostanke zaposlenika zbog bolesti. U kombinaciji s mostovima za pretovar nadstrešnice i rampe postaju suvišne.

Hörmann brtve za vrata od materijala prilagođavaju se svim dimenzijama teretnih vozila pa se stoga univerzalno koriste. Kvalitetne čeone i bočne cerade čine stabilnu, fleksibilnu i na trganje otpornu konstrukciju, montirane na pocinčan i na savijanje otporan okvir. Dijelovi cerade i okvira izrađuju se kao pojedinačni elementi jednostavni za montažu. Stoga je onda i zamjena jednostavna i povoljna. Širok program ponude zaokružuju brtve vrata na napuhavanje te zračni jastuci za specijalne namjene.

Ostale informacije potražite u priloženom katalogu.

Vezna komora

Vezne komore - Brzo rješenje, jednostavno postavite ispred hale

Vezne komore postavljaju se ispred hala. To znači sljedeće: Hala je dobro iskorištena sve do vanjskih zidova. Hörmann vezne komore dobro su rješenje u situacijama kad hale ne dozvoljavaju postavljanje unutarnjih rampi ili nema pristupa rampama.

Kompletna vezna komora sastoji se od podesta s mostom za pretovar, zidne i stropne obloge te otvora za pretovar s brtvom vrata.

Vezano za toplinski izolirana Hörmann industrijska vrata vezne komore se posebno preporučuju za pretovar robe osjetljive na promjenu temperature.
Pri tome teretna vozila mogu pristati pod kutom od 90° kao i bočno pod šiljastim kutom. Vezne komore isporučujemo pojedinačno ili u nizu.

Ostale informacije potražite u priloženom katalogu.

Fotoprilog

  • Salamander
  • FEAL
  • Hormann
  • ISOscreen
  • G-U BKS
  • Schuco