Garažna vrata

Sekcijska vrata

Vaša željena vrata Hörmann kvalitete

Elegantna automatska sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore. Tako Vam ostaje više mjesta kako ispred tako i u garaži a prolaz je slobodan. Sekcijska vrata uvijek odgovaraju - nebitno da li otvor Vaše garaže pravokutan ili zakošen, ima segmentni ili pravi luk. Stoga su savršeno prikladna za naknadnu modernizaciju.

Dostupan katalog iscrpno će Vas informirati a naravno da će Vas Vaš Hörmann partner rado savjetovati.

Kvaliteta bez kompromisa:
10 godina garancije na Hörmann garažna vrata.
Ne pristajte na manje.

Berry vrata

Krilno podizna vrata lijepog izgleda

Sve govori u njihovu korist: kvaliteta i sigurnost, izgled i udobnost te razrađena tehnika. Sva Hörmann Berry vrata svjedoče o više od 50 godina iskustva u izradi garažnih vrata.

U brojnim motivima zasigurno ćete pronaći željena vrata za Vašu kuću. Nudimo široki izbor stilova, boja i površina. Dostupan katalog iscrpno će Vas informirati a naravno da će Vas Vaš Hörmann partner rado savjetovati.

Kvaliteta bez kompromisa:
10 godina garancije na Hörmann garažna vrata.

RollMatic vrata

Kompletni sistem uključujući motor

Garažna vrata RollMatic tvrtke Hörmann ne zauzimaju puno mjesta u Vašoj garaži. Prilikom parkiranja možete stati ispred samih vrata, a strop garaže pri tom ostaje slobodan. Profil vrata RollMatic izrađen je od kvalitetnog, nehrđajućeg aluminija, a standardno je opremljen modernom Hörmann pogonskom tehnikom.

Motor, osim konzole, je postavljen na način da mu je potrebno minimalno održavanje. Pokretanje i zaustavljanje vrata RollMatic izrazito je blago i tiho, što ujedno čuva sama vrata. Unutarnji taster i rasvjeta garaže već su integrirani u kućište upravljačke jedinice.

Više informacija možete pronaći u priloženom katalogu.

Kvaliteta bez kompromisa:
10 godina garancije na Hörmann garažna vrata.

Bočna sekcijska

Vrata za posebne situacije ugradnje

Bočna sekcijska vrata imaju niz prednosti:

1. Ostavljaju puno prostora ispod stropa garaže
Zahvaljujući bočnom otvaranju vrata, strop garaže možete nesmetano koristiti primjerice za pohranu daske za surfanje ili kanua. Zbog svoje koncepcije bočna sekcijska vrata korisna su i kod složenih situacija ugradnje, npr. u slučajevima zakošenog krova.

2. Brz prilaz garaži
S novim bočnim sekcijskim vratima funkcija prolaznih vrata je standard. To znači da se vrata mogu otvoriti i samo malo kako biste brzo ušli u garažu, bez obzira na to da li su Vaša garažna vrata opremljena motorom ili se otvaraju ručno. Vrlo je praktično i skraćuje vrijeme čekanja kada primjerice samo želite uzeti svoj bicikl iz garaže.

Priloženi katalog nudi Vam iscrpne informacije, a za ostala pitanja slobodno kontaktirajte lokalnog Hormann partnera.

Kvaliteta bez kompromisa:
10 godina garancije na Hörmann garažna vrata.

Fotoprilog

  • Salamander
  • FEAL
  • Hormann
  • ISOscreen
  • G-U BKS
  • Schuco